Evenimentul „Primăvara din grădină”

06

iunie 2018

În perioada 25-27 mai, s-a desfășurat evenimentul agro-culinar al primăverii în Cetatea Oradea, intitulat „Primăvara din grădină”.

Alături de organizatori, Asociaţia pentru Cercetarea şi Promovarea Produselor Agroalimentare (ACPPA) Crișana, Consiliul Județean Bihor, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Filarmonica de Stat Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Cetatea Oradea, Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar Oradea”, ca partener a pregătit un spațiu cu jocuri tradiționale pentru copii, care a funcționat și a așteptat vizitatorii pe toată durata evenimentului.

Scopul evenimentului a fost promovarea consumului de produse locale și a unui stil de viață sănătos.
Programul a cuprins un târg cu standuri ale producătorilor locali, al meșterilor populari din județul Bihor, jocuri pentru copii și diverse programe artistice și concursuri. Pe lângă acestea a avut loc și un simpozion dedicat evaluării calitative și fundamentării științifice a cultivării soiurilor de struguri roșii din Nordul României, denumit „Vinul roșu din Nord”.

Apariții în presă:

Primăvara din Grădină a ajuns la a doua ediție

„Primăvara din grădină”, cel mai mare eveniment agro-culinar al sezonului

Programul evenimentului Primăvara din grădină


http://oradeaindirect.ro/primavara-din-gradina-revine-in-cetatea-oradea/

https://agentianewsbihor.ro/2018/05/28/primavara-din-gradina-si-vinul/